Bilgi Ortaokulu

Vizyon: Okulumuzda eğitim gören her öğrencimizi her yönüyle en iyi şekilde yetiştirip, onları geleceğe hazırlamak, okulumuzdan mezun olan öğrencilerin en iyi okulları kazanarak isim yapmalarını sağlamaktır. Okulumuz, okul personeli ve öğrencilerimizin başarısını artırmak ve örnek okul olarak gösterilmesini sağlayarak, sıralamada yerini almasını, ön sıralarda bulunmasını başarmaktır.

Misyon: Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak.

Başarılar: 1. 2012 SBS´de 2 öğrencimiz fen lisesi kazandı 2. 2013 SBS´de 1 öğrencimiz fen lisesi kazandı. 2013 yılında ilçede fen lisesi kazanan tek öğrencidir. 3. Atletizmde 1 öğrencimiz Türkiye 3.sü oldu. 4. 2013-2014 yılında Bu Benim Eserim Proje yarışmasında Matematik dersi ile Fen ve Teknoloji dersleri alanlarında 2 proje Van Bölgesini geçme başarısı göstermiştir. 5. 2014 yılında Van´da yapılan satranç turnuvasında okulumuz 4. çıkarmış aynı yıl ilçede okulumuzun düzenlemiş olduğu turnuvada ise 2.lik çıkarma başarısı göstermiştir. 6.2014-2015 yılında ilçede yapılan Bilgi ve Kültür yarışmasında okulumuz ilçe 1. si olmuştur. 7.2014-2015 yılında Bu Benim Eserim Proje yarışmasında Matematik dersi ile Fen ve Teknoloji dersleri alanlarında 2 proje Van Bölgesini geçme başarısı göstermiştir.

Saatler: Derse Başlama: 08:30 Ders Bitiş : 15:00
Isınma: Kalorifer ile ısınmaktadır.
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://bilgioo.meb.k12.tr

Adres - Bilgi Mahallesi/ÇATAK/VAN

Öğretim Şekli :Tekli öğretim yapılmaktadır.

Yerleşim Yeri - Mahalle

Adres - Bilgi Mahallesi/ÇATAK/VAN

Ulaşım Köyde bulunan minibüslerle il ve ilçeye ulaşım sağlanmaktadır. Kış aylarında kar yağışı dolayısıyla ulaşım sıkıntısı yaşanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Köy ilçeye 25 km, ile 110 km uzaklıktadır.