Okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı.

07.11.2019 682

"Türkiye Af et Müdahale Planı" kapsamında okulumuzda 7 Kasım 2019 Perşembe günü saat 10:00'da senaryo gereği 7.0 büyüklüğünde (şiddetinde) deprem olduğu varsayımıyla, deprem tahliye tatbikatı yapıldı. Bu kapsamda gerekli güvenlik tedbirlerinin alınarak öncesinde öğrencilerin bilgilendirilmeleri suretiyle okul idarelerinin gözetim ve denetiminde tüm okulumuzun tahliyesi gerçekleştirildi.

Yapılan tatbikattaki amacımız olası deprem/yangın anında tüm okul personeli ve öğrencilerimize hizmet binalarında can ve mal kaybının en aza indirilmesi için eğitim verilerek hizmet binalarının planlı bir şekilde boşaltılması ve önceden belirlenen açık alanlarda hiçbir izdihama yol açmadan toplanmalarını sağlamaktı. Tatbikata katılan tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.