Hiçbir Engel Başarıya Engel Değildir.

03.06.2019 491

"Hiçbir Engel Başarıya Engel Değildir."

Bilgi Ortaokulu, Muğla Bilim ve Sanat Merkezi koordinatörlüğünde yürütülen "Engelleri Aşan Yürekler" isimli bir sosyal sorumluluk projesinde yer aldı. Projenin amacı: Engelli insanlarımızın yaşadığı sıkıntılara ortak olmak, öğrencilerin bu konudaki duyarlılıklarını geliştirmek ve empati yapmalarını sağlamak.

Okulumuz Türkçe öğretmeni Tuğba YEŞİLMEN, ortak olduğu "Engelleri Aşan Yürekler" e-twinning projesi kapsamında; okulumuzda bir yarışma düzenlemiş ve masal kategorisinde 7/B sınıfı öğrencilerimizden Semanur URUT, "Ormancının Küçük Oğlu" metniyle 1. olmuştur. Projenin amacı Proje sonrası Türkiye'nin birbirinden güzel şehirlerinde yaşayan 68 öğrencinin öykülerinin, şiirlerinin, masallarının, fabllarının, anılarının ve denemelerinin bulunduğu bir kitap basılmıştır. Semanur'un da masalının bulunduğu 'Engelleri Aşan Yürekler' kitabında okulumuzun, öğretmenimizin ve öğrencimizin isminin yer alması hepimizi onurlandırmıştır. "Engel yok engelleri aşan yüreklerimizde" diyerek yola çıkan Tuğba Öğretmenimizi ve öğrencimiz Semanur'u gönülden tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

03-06-201903-06-201903-06-2019