Bilgi Ortaokulu Yıldızlarını Seçiyor

30.12.2019 376

Davranışçı kuramın öncüsü Skinner, bireylerin olumlu davranışları pekiştirildikçe, davranışın tekrarlanma olasılığının arttığını söyler.

Biz de sınıf öğretmenleri ve rehberlik servisimizin iş birliğiyle öğrencilerimizin olumlu davranışlarını pekiştirmek, diğer arkadaşlarına model olmalarını sağlamak amacıyla ayın yıldız öğrencisi uygulaması başlattık. Sınıf öğretmenlerimiz ve derslere giren diğer öğretmenlerimiz öğrencileri gözlemleyecek ve sınıfla ilgili dağıtılan yıldız öğrenci seçme formunu dolduracaklardır. Formdaki ölçütlere en çok uyum sağlayan    öğrenciler ayın yıldız öğrencisi olarak belirlenecektir. Yapılan gözlemler sonucu aralık ayının yıldız öğrencileri aşağıdaki öğrenciler olmuştur. Seçilen öğrencilere ayın yıldız öğrencisi rozeti takıldı ve Ayın Yıldız Öğrencisi Belgesi verildi. Yıldız öğrenciler için hazırlanan panoya öğrencilerin fotoğrafları asıldı. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

5-A: BERKAY BİNZET                                                      5-B: ÖZLEM BERGE

6-A: ELVEN BAĞİ                                                             6-B: REMZİYE URUT

7-A: HAYRUNNİSA BERGE                                              7-B: SAMET YANGİ

8-A: MERVE URUT                                                            8-B: ELİF CAKA