10 Kasım Atatürk´ü Anma Töreni

11.11.2018 354

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 80. yıldönümünde Okullarımızda düzenlenen törenlerle saygı, sevgi ve özlemle andık. Saatler 09:05'i gösterdiğinde bayraklar yarıya indirildi. Atamızın manevi huzurunda saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşımızı okuduk.

Atatürk'ü Anma Günü nedeniyle Okulumuzda düzenlenen törende öğrencilerimize seslenen Okul Müdürümüz Kamber ERGİÇAY, "Mustafa Kemal Atatürk'ü, her geçen gün daha çok anıyor, daha iyi anlıyoruz. 10 Kasım bir yas günü değil, Atamızı daha iyi anlamak, O'nun ilkeleri ışığında daha çok çalışıp, "en büyük emanetim" dediği Türkiye Cumhuriyeti'ni daha ileri götürmek için bir kez daha söz verdiğimiz gündür. Sevgili Atam, Atatürk çocukları olarak her zaman, her yerde ve her koşulda, gösterdiğin hedefte durmadan yürüyeceğimize and içeriz." dedi.

11-11-2018

Sınıflarımızın sunumlarıyla devam eden törende öğrencilerimiz şiirler ve marşlarla Atatürk'e olan gönül bağlarını ifade ettiler. "Onu anmak demek, onu anlamaktır" vurgusunu yaptı öğrencilerimiz.

11-11-201811-11-201811-11-2018